Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Testimoni     Galeri     Info Syarikat     DAFTAR     FAQ     Berita     Hubungi Admin  
 
Jumlah Ahli : 19160
Ahli VIP : 7400
Pelawat Online : 10
Jumlah Lawatan : 9170811
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
017-6428786
email : nikazmi1970@gmail.com

ID Penaja : zilelsaif
No Hp : 013-9752611
Email : xcellbizte@gmail.com
admin ( 1746 )
AzieAdie ( 895 )
toneexcelbiz4u ( 611 )
register ( 514 )
emilttte ( 479 )
mulau2u ( 467 )
zulkhairil ( 261 )
hafizrazali ( 213 )
epuljet ( 181 )
zilelsaif ( 174 )
Reina ( 170 )
moumou ( 143 )
sabreehussin ( 136 )
jjshah ( 125 )
Gaji3xSebulan ( 115 )

Salehkamari :: Sun,25,Sep,2016

khalid2 :: Sun,25,Sep,2016

Ayie5611 :: Sun,25,Sep,2016

Junijunius :: Sat,24,Sep,2016

Zygen :: Sat,24,Sep,2016

ejam6379 :: Fri,23,Sep,2016

qama92 :: Fri,23,Sep,2016

therine :: Fri,16,Sep,2016

norisdayu82yahoo.com :: Fri,16,Sep,2016

vgrace :: Fri,16,Sep,2016

qiqiey :: Wed,14,Sep,2016

Elisia :: Tue,13,Sep,2016

adaisafee :: Mon,12,Sep,2016

Walter :: Sat,10,Sep,2016

mmijie :: Sat,10,Sep,2016

qebal9725 :: Fri,09,Sep,2016

Tamrin :: Fri,09,Sep,2016

madzaki :: Thu,08,Sep,2016

azree911229 :: Tue,06,Sep,2016

dramaw16 :: Sun,04,Sep,2016
:: Sun,10,Jul,2016 ::
Contoh Ayat Iklan -

Kepada pengguna web promosi Tonexpress kalau nak contoh ayat-ayat iklan boleh lihat di page kita https://www.facebook.com/KomunitiToneXpress/notes 

Ada lebih dari 70 contoh ayat yg anda boleh gunakan utk buat promosi. Cuma perlu tukar link web promosi dan no tel sendiri. Contoh ayat ni dah lama admin sediakan. Kalau ada maklumat terbaru boleh edit dulu contohnya harga simkad dan promosi-promosi terbaru.

:: Mon,30,May,2016 ::
Harga simkad terbaru -

Askm dan Salam sejahtera semua,

Untuk makluman harga simkad sekarang RM98.60, jadi siapa yg nak beli simkad kena bank in RM105( simkad,buku,caj pos). Kalau nak upgrade VIP sekali kena tambah lagi RM10.

Harga RM100 dulu dah tak terpakai lagi. Terimakasih

:: Thu,21,May,2015 ::
Formula Terbaru Tuan Mazelan Abas -

FORMULA closing terbaru dari Tuan Mazelan Abas
==================
⭐⭐" Anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan tanpa henti hanya dengan duduk dirumah sahaja"
==================
Perhatikan ayat ni betul2. Setiap frasa ada penerangannya.

⭐"Anda boleh" :
Sesiapa pn boleh. Kerana modalnya sangat rendah. Modal perniagaan bawah Rm100 je! (Jangan terus cakap simcard/program rm90. Confirm dia cakap mahal. Cakap modal perniagaan bawah Rm100!!. Kita ubah perspektif prospek)

⭐"buat duit yang banyak" :
Dalam frasa ni terangkan pasal komisyen t.e. potensi pendapatan. Bisnes plan t.e. duplikasi.

⭐"setiap bulan" :
Terangkan yang prospek akan dibayar setiap bulan. Tunjuk komisyen kita walau pun sedikit. Ia lebih jujur. Mazelan kata jangan tunjuk komisyen dia. Ini bisnes kita. Bangga dangan berape yang kita dapat. Beritahu jugak t.e tak pernah gagal membayar kita setiap bulan.

⭐"tanpa henti" :
Ya betul tanpa henti. Selagi pengguna topup setiap bulan. Maka, tanpa hentilah income kita. Selagi ada duplikasi, memang tak henti2 income kita meningkat.

⭐"hanya dengan duduk dirumah sahaja"
Bila orang dah join, mereka topup dimana2.. ketika tu kita mungkin sedang tidur dirumah, masak, relax2.. tau2 ade jek orang topup. Komisyen masuk sedangkan kita x jual topup! Frasa ni juga untuk yang buat secara on9 dirumah.

Mazelan abas jugak pesan:
🔺jangan terus cerita 8 kelebihan. Jangan mula dengan topup free, insurans, bigpoints dll. Kita mengambil masa yang terlalu lama untuk menarik minat dia. Dah hujung2 baru cerita padal bisness.. ? Jangan!

🔺mula dengan ayat tersebut. Hafal. Tuliskan untuk prospect dan terangkan 1 per 1 frasa ayat tersebut.

🔺semasa terangkan, jangan cakap kita dapat itu, kita dapat ini.. Cakap ANDA. AWAK!! tunjuk diri dia. Tunding jari kepada dia. Baru dia rasa seolah dia dah dapat.

🔺dah cerita pasal bisnes plan, baru boleh tambah kelebihan lain secara ringkas.

=====================
Semoga berkesan untuk kita semua. InsyaAllah. Sharing dengan ikhlas. T. Kasih

:: Wed,31,Dec,2014 ::
Bonus Free Topup -

Salam sejahtera rakan2 semua.
Malam tadi dapat berita daripada management beritahu yang kelebihan topup 30 dapat 40, 50 dapat 70 akan disambung sehingga kesatu tarikh yang belum ditetapkan lagi.

Terima kasih Tone Excel.
Terima Kasih Tune Talk.

Daripada.
Mazelan Abas
0105232047
www.toneexcel.biz

:: Sat,25,Oct,2014 ::
Penukaran Username dan Penaja - Mulai hari ni 25/10/2014 Admin tak akan benarkan lagi pengguna website Tonexpress.com yang sudah upgrade VIP untuk minta tukar username atau upline. Jika berlaku kesilapan daftar di bawah upline yang salah atau merasakan username yang didaftarkan tak bagus sila maklumkan pada Admin SEBELUM proses upgade VIP dilakukan. Ini untuk mengelakkan gangguan ke atas sistem penajaan dlm website jika penukaran dibuat selepas upgrade VIP. Sebelum ini telah berlaku beberapa masalah bila admin bantu betulkan upline atau tukar username dgn membuat pendaftaran baru. Kesannya ada upline yang tak dapat pass up dan ada yg terpass up downline penting yg sepatutnya jadi downline mereka.
:: Wed,24,Sep,2014 ::
Penghantaran Simkad -

Salam..kepada ahli yg bonus sudah cukup RM100 sila maklumkan kepada Admin dengan segera untuk proses penghantaran simkad. Terimakasih

 
 
 

 

Mencari Pendapatan TAMBAHAN? Peluang mudah dengan Simkad/Prepaid Tone Excel WOW. Aplikasi handphone yang begitu mudah. Sertai kami. Web Promosi bereplika memudahkan usaha promosi baru lancar. 

   

Siapa anda? 

Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...dan menariknya, modal cuma RM98.60...memang boleh disertai.....


 tone

paper

Kini potensi bisnes simkad Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan hingga ke negara2 Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan berapa ratus juta lagi pengguna  handphone yang ada di negara2 tersebut..inilah peluang terbaik yang anda akan jumpa...

 

syarikat

Syarikat Tunetalk merupakan sebuah syarikat yang amat kukuh hasil perkongsian antara Celcom dan Tone Group. Kedua-duanya merupakan syarikat gergasi di negara kita. Maka potensi untuk perniagaan Toneexcel berkembang amat besar. 

 

paper

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni..RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 350 ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi.. 

 

kakjah

 Berita tentang Toneexcel dalam Berita Harian 8 April 2014..sekarang boleh pilih..nak tunggu jadi orang ke sejuta atau anda nak join sekarang dan mula jana pendapatan tanpa had di Toneexcel..keputusan di tangan anda..jika anda mahu jom daftar sekarang..anda tak akan menyesal..

 

kalau

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..

topup 30

 

topup promo

 

Anda akan dapat bermacam-macam kelebihan yang tak akan jika menggunakan simkad lain. Lihat saja promosi terkini topup dapat free data internet tanpa usik kredit. Kredit dapat data internet pun dapat. Hanya di Toneexcel saja anda akan dapat macam ni.

port in

 

bonus topup

 

melancung

 

 topup 

Nak mendapatkan topup pun tak susah ada berpuluh tempat yang menjual topup Tunetalk. Yang bagusnya walau di mana pun orang yang kita perkenalkan tu beli topup kita tetap dibayar komisen topup.

 

 

Banyak kelebihan jika anda menggunakan simkad Toneexcel ni..jadilah pengguna bijak bukan pengguna setia..kayakan diri sendiri lebih baik dari terus kayakan tauke telco sahaja..Cuba lihat promosi-promosi yang tak putus-putus dari Toneexcel utk penggunanya. Anda tak mungkin akan jumpa syarikat telco lain yang bergitu bermurah hati dengan pengguna simkadnya..

 

promo 2016



luckydraw

 b

umrah

cash

 

hotel


 bil

Ketika ini perniagaan dalam bidang telekomunikasi telah menghasilkan pendapatan berbilion ringgit kepada tauke-tauke telco. Adakah anda masih nak biarkan hanya mereka yang mengaut keuntungan dan cuma jadi pengguna saja? Masanya dah tiba untuk anda sama2 menjana pendapatan yg amat lumayan ni. Tak perlu anda buka syarikat telco anda sendiri sebab dgn jadi PENGGUNA YANG BIJAK anda juga mampu meraih pendapatan ratusan ribu malah tak mustahil jutaan ringgit..


Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara..pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja 

Testimoni mereka-mereka yang berjaya

income MA

Bukti pendapatan Tuan Mazelan Abas pada bulan Februari 2014..RM352,407.71!!! Hanya kerana sekeping simkad berharga RM90 beliau mendapat bonus lebih 1/4 juta sebulan. Anda rasa ok ke tak kalau guna simkad Toneexcel ni??

sifu

Inilah hasilnya, Tuan Mazelan Abas beli kereta BMW ni RM340 ribu secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel ni ialah RM240 ribu sebulan..
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.


yazid

Tuan Yazid Daud dalam masa 7 bulan menyertai bisnes Toneexcel sudah berjaya menjana pendapatan RM30,000 sebulan dan telah berjaya mendapatkan sebuah kereta BMW ni..semuanya hasil dari bonus Toneexcel..sekarang berpendapatan 6 angka...anda bila lagi??

Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..

Antara kekuatan program WOW Toneexcel

    • Syarikat adalah kukuh – Prepaid ini di pacu oleh syarikat Tune Talk iaitu sebuah organisasi di dalam kumpulan syarikat Tune Group. Syarikat CELCOM mempunyai 37% saham di dalam syarikat ini. Syarikat pengendali program pula, iaitu Tone Excel Sdn Bhd mempunyai pengalaman luas dalam aktiviti pemasaran rangkaian.
    • Pasaran amat meluas – Prepaid adalah satu produk yang sentiasa digunakan oleh orang ramai. Dengan pengguna prepaid berdaftar di Malaysia berjumlah 27 juta orang, pasarannya adalah amat menakjubkan. Ramai orang yang menggunakan 2-3 talian seorang. Sejak dilancarkan, program ini telah mempunyai hampir 500,000 ahli.
    • Pendapatan pasif lumayan - Imbuhan BONUS RUJUKAN (Menaja) RM20 seorang dan KOMISYEN Top Up antara 6% hingga 13% yang diberikan oleh program ini, walaupun nampak kecil tetapi jika dilakukan secara konsisten untuk jangka panjang ia mampu memberikan pulangan yang lumayan. Walaupun anda tidak lagi agresif mempromosi, pendapatannya adalah berterusan dari kumpulan yang telah anda bina. Selagi mereka menambahnilai Top Up prepaid tersebut, selagi itu anda menerima imbuhannya.
    • Potensi pendapatan tanpa had – Anda boleh merujuk atau menaja orang baru tanpa sebarang had bilangan. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Paling menarik, peserta boleh mempunyai beberapa akaun serenta tertakluk kepada had maksima 10 akaun sahaja.
    • Hak eksklusif pengedaran – Apabila anda menyertai program sebagai ahli, anda secara otomatik boleh menaja rakan baru menyertai anda. Penyertaan tidak boleh dilakukan di kedai-kedai menjual prepaid seperti kebiasaan penjualan Sim Kad prepaid lain yang ada di pasaran.
    • Sistem pengedaran mudah - Sistem affilates online mempromosi laman web sebegini memberikan alternatif kepada mereka yang sedang bekerja kerana ia amat mudah dilakukan. Anda tidak perlu menjual apa-apa produk, sebaliknya hanya mempromosi dan mengajak rakan-rakan anda untuk turut serta dalam program ini. TIADA PENJUALAN! TIADA STOK PRODUK!
    • Kos dalam kemampuan – Jika anda ingin memulakan perniagaan, selalunya kos untuk memulakannya adalah  tinggi, Dalam program ini, anda hanya perlu mengubah rangkaian talipon yang sedia ada ke prepaid Tone Excel WOW. Dengan hanya RM90, anda mendapat segala manfaat selaku pengguna TuneTalk dan manfaat kewangan program ini. Kadar untuk layak dibayar komisyen pula sangat rendah iaitu Top Up RM20 sahaja sebulan. Saya pasti ramai yang Top Up lebih dari itu.
    • Peluang meningkatkan pendapatan – Program ini menyediakan platform untuk anda meningkatkan lagi pendapatan KOMISYEN Top Up. Anda boleh menjadi Junior Centre, ‘Service Center’ yang menawarkan komisyen Top Up secara infiniti (tanpa mengira aras) atau meningkatkan lagi kedudukan dengan menjadi Cawangan Tone Excel.
    • Pengurusan yang pro-aktif - Banyak nilai tambah disertakan dengan program ini. Selain manfaat perlindungan insuran 100K, tebus mata tiket Air Asia, pihak pengurusan juga menjalankan aktiviti sokongan seperti mesyuarat bisnes di pejabat, latihan pembelajaran tentang bisnes ini, majlis pengiktirafan ahli dan cabutan bertuah bagi memberikan dorongan untuk ahlinya berjaya.
    • Penyertaan adalah terbuka - Sesiapa yang berumur 12 tahun keatas boleh menyertai program ini. Bagi orang yang bukan warganegara Malaysia, mereka hanya memerlukan paspot yang sah untuk turut serta. Syaratnya adalah hanya mempunyai akaun bank Malaysia untuk pembayaran bonus dan komisyen.
    • Masa menyebelahi anda - Untuk mendapatkan rakan dalam rangkaian anda, tiada tekanan masa yang dikenakan, Anda hanya bersaing dengan diri anda sendiri. Anda boleh mencari, katakan 10 orang dalam seminggu, anda juga boleh mencari 10 orang tersebut dalam masa 1 bulan atau 2 bulan. Segalanya atas kehendak dan usaha anda.    

Sertai ToneXpress.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda. Mengapa anda mesti menyertai kami di ToneXpress.com , kalau tengok website biasa-biasa saja tak ada apa kelebihan pun??

Sebenarnya ada, kalau website promosi biasa anda tak mendapat apa-apa bayaran atau bonus jika berjaya membuat penajaan tetapi di sini anda akan diBAYAR, ya anda akan dibayar RM10 bagi setiap tajaan anda yang upgrade VIP. Apa maksud upgrade? Maksudnya selepas daftar mereka membuat bayaran yuran RM10 untuk menggunakan website ni.

Dengan kelebihan sistem penajaan jenis "PASS UP" yang digunakan kat sini anda akan dibayar berterusan selagi ada tajaan anda yang upgrade dan anda juga akan mendapat DOWNLINE PERCUMA BERTERUSAN.

 

Cepat daftar dan upgrade untuk mengaktifkan website promosi anda. Hanya pengguna yang telah upgrade sahaja boleh mengiklankan link promosi, melihat ewallet dan senarai tajaan di ToneXpress.com

 

Kat bawah ni pula testimoni mereka yang berjaya membuat penajaan dan juga menjana pendapatan kedua hasil menggunakan website promosi Tonexpress.com.

a

b

shah 

 

  Tunggu Dulu!!!

 

jamin

 Ini Jaminan Kami..

Jika selepas 30 hari menggunakan website promosi Tonexpress.com dengan menggunakan cara-cara yang kami syorkan anda masih juga belum berjaya menaja walaupun seorang downline percuma di Tonexpress.com wang anda RM10 itu akan dikembalikan tanpa apa-apa syarat!!

Jadi apa tungu lagi..risiko anda rugi kini tiada langsung. Klik Daftar Sekarang kat bawah ini untuk memulakan langkah pertama anda bersama kami.

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.


Jangan Lepaskan Peluang Ini !!
 
 

 


 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
tonexpress.com © 2014 | Web Design: Biz1m.com