Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Testimoni     Galeri     Info Syarikat     DAFTAR     FAQ     Berita     Hubungi Admin  
 
Jumlah Ahli : 19370
Ahli VIP : 7466
Pelawat Online : 16
Jumlah Lawatan : 9752018
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
0176428786
email : nikazmi1970@gmail.com

ID Penaja : nurfadzrahman
No Hp : 0197646299
Email : nurulrahman189@yahoo.com
admin ( 1799 )
AzieAdie ( 895 )
toneexcelbiz4u ( 611 )
register ( 515 )
emilttte ( 484 )
mulau2u ( 474 )
hafizrazali ( 273 )
zulkhairil ( 261 )
epuljet ( 182 )
zilelsaif ( 180 )
Reina ( 170 )
sabreehussin ( 152 )
moumou ( 143 )
jjshah ( 125 )
Gaji3xSebulan ( 115 )

Paktair :: Wed,11,Oct,2017

faizkoh :: Sat,07,Oct,2017

dosrin :: Fri,06,Oct,2017

ZAINI@36 :: Tue,03,Oct,2017

Ahmad99 :: Sun,01,Oct,2017

www.tonexpress.comh :: Fri,29,Sep,2017

Azuan86 :: Thu,28,Sep,2017

zulfan1 :: Wed,27,Sep,2017

lambo :: Tue,26,Sep,2017

Aizam94 :: Sat,23,Sep,2017

zuljas2017 :: Fri,22,Sep,2017

hjraar :: Thu,21,Sep,2017

Kstyler :: Tue,19,Sep,2017

fathin :: Fri,15,Sep,2017

jeeha :: Fri,15,Sep,2017

nazzry1975 :: Tue,12,Sep,2017

rubani :: Mon,11,Sep,2017

JimmiNu :: Sat,09,Sep,2017

KILLER :: Thu,07,Sep,2017

zack30 :: Thu,07,Sep,2017
:: Sun,08,Oct,2017 ::
Bayaran upgrade RM10 -

Atas permintaan ahli-ahli Tonexpress bayaran upgrade VIP kembali kepada harga asal RM10. Terimakasih kerana terus menyokong website Tonexpress.

:: Mon,04,Sep,2017 ::
Contoh Ayat Iklan -

Kepada ahli Tonexpress yang nak copy ayat-ayat untuk iklan boleh masuk ke Page Komuniti Tonexpress ( https://www.facebook.com/KomunitiToneXpress/ ) .

Ini page asal tapi disebabkan akaun facebook admin yang lama dah tak boleh guna page ini juga Admin tak boleh masuk untuk update lagi. Tapi dalam page ni masih ada banyak contoh ayat untuk iklan.

Boleh masuk page Komuniti Tonexpress, copy dan edit ayat-ayat iklan tu untuk buat promosi dalam facebook.

 

Semoga dapat membantu.

Admin

:: Sun,03,Sep,2017 ::
Harga Baru Upgrade VIP -

Askm dan Salam sejahtera,

Oleh kerana kos maintainance website makin tinggi Admin terpaksa menaikkan bayaran untuk upgrade VIP. Mulai 1 Sept 2017 bayaran RM20 dikenakan untuk upgrade VIP. 

Harap maklum, terimakasih kepada semua pengguna website Tonexpress.

Admin

 
 
 

 

Mencari Pendapatan TAMBAHAN? Peluang mudah dengan Simkad/Prepaid Tone Excel WOW. Aplikasi handphone yang begitu mudah. Sertai kami. Web Promosi bereplika memudahkan usaha promosi baru lancar. 

   

Siapa anda? 

Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...dan menariknya, modal cuma RM98.60...memang boleh disertai.....


 tone

paper

Kini potensi bisnes simkad Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan hingga ke negara2 Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan berapa ratus juta lagi pengguna  handphone yang ada di negara2 tersebut..inilah peluang terbaik yang anda akan jumpa...

 

syarikat

Syarikat Tunetalk merupakan sebuah syarikat yang amat kukuh hasil perkongsian antara Celcom dan Tone Group. Kedua-duanya merupakan syarikat gergasi di negara kita. Maka potensi untuk perniagaan Toneexcel berkembang amat besar. 

 Syarikat Toneexcel juga telah diiktiraf sebagai sebuah syarikat patuh syariah. Jadi tak perlu lagi ragu-ragu untuk menyertai Toneexcel.

patuh syariah1

Majlis Penyerahan Sijil Patuh Syariah

patuh syariah2

Pengerusi Eksekutif Amanie Advisor, Datuk Dr Mohd Daud Bakar berkata, ini pengalaman baru kami melihat produk seperti ini...Setelah diteliti, ianya bukan produk biasa...ianya produk luar biasa...wow!

paper

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni..RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 350 ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi.. 

 

kakjah

 Berita tentang Toneexcel dalam Berita Harian 8 April 2014..sekarang boleh pilih..nak tunggu jadi orang ke sejuta atau anda nak join sekarang dan mula jana pendapatan tanpa had di Toneexcel..keputusan di tangan anda..jika anda mahu jom daftar sekarang..anda tak akan menyesal..

 Dan banyak lagi berita di akhbar dan TV mengenai Toneexcel.

akhbar1

akhbar2

Berita Toneexcel juga setiap tahun masuk berita dalam TV. 

TV3


 

kalau

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..

Anda akan dapat bermacam-macam kelebihan yang tak akan jika menggunakan simkad lain. Lihat saja promosi terkini topup dapat free data internet tanpa usik kredit. Kredit dapat data internet pun dapat. Hanya di Toneexcel saja anda akan dapat macam ni.

bonus topup 

Peluang melancung ke tempat-tempat menarik di seluruh dunia dengan PERCUMA

melancung

 eropah

 topup 

Nak mendapatkan topup pun tak susah ada berpuluh tempat yang menjual topup Tunetalk. Yang bagusnya walau di mana pun orang yang kita perkenalkan tu beli topup kita tetap dibayar komisen topup.

Banyak kelebihan jika anda menggunakan simkad Toneexcel ni..jadilah pengguna bijak bukan pengguna setia..kayakan diri sendiri lebih baik dari terus kayakan tauke telco sahaja..Cuba lihat promosi-promosi yang tak putus-putus dari Toneexcel utk penggunanya. Anda tak mungkin akan jumpa syarikat telco lain yang bergitu bermurah hati dengan pengguna simkadnya

 
promo 2017Ahli Toneexcel layak menyertai cabutan bertuah dengan hadiah wang tunai RM1 juta. 

umrah percuma

cash

hotel

Dapat 30% diskaun bila menginap di Tune Hotel 
 
etiqa insuran
Pengguna simkad Toneexcel juga akan dilindungi insuran secara percuma RM50,000
 
insuran
 
 

 bil

Ketika ini perniagaan dalam bidang telekomunikasi telah menghasilkan pendapatan berbilion ringgit kepada tauke-tauke telco. Adakah anda masih nak biarkan hanya mereka yang mengaut keuntungan dan cuma jadi pengguna saja? Masanya dah tiba untuk anda sama2 menjana pendapatan yg amat lumayan ni. Tak perlu anda buka syarikat telco anda sendiri sebab dgn jadi PENGGUNA YANG BIJAK anda juga mampu meraih pendapatan ratusan ribu malah tak mustahil jutaan ringgit..


Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara..pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja 

Testimoni mereka-mereka yang berjaya

income MA

Bukti pendapatan Tuan Mazelan Abas pada bulan Februari 2014..RM352,407.71!!! Hanya kerana sekeping simkad berharga RM90 beliau mendapat bonus lebih 1/4 juta sebulan. Anda rasa ok ke tak kalau guna simkad Toneexcel ni??

mazelan abas

Inilah hasilnya, Tuan Mazelan Abas beli kereta BMW ni secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel ni 7 angka sebulan..
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.

Dato Jahlilawati

Dato Jahlilawati Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai “Kak Jah” merupakan salah seorang lagi usahawan Toneexcel yang berjaya.

 Rekod income Kak Jah:

  • Bulan Pertama => Income terus 4-Angka sebulan (RM4 Ribu)
  • Bulan ke-3 => Dah 5-Angka (RM17 Ribu)
  • Bulan ke-9 => Capai 6-Angka sebulan (RM125 Ribu)..., ya hanya di bulan ke 9
  • Bulan ke-10 => Dah ada 21 Branches di bawah rangkaian Kak Jah; (RM184 Ribu)

 

yazid daud

Tuan Yazid Daud dalam masa 7 bulan menyertai bisnes Toneexcel sudah berjaya menjana pendapatan RM30,000 sebulan dan telah berjaya mendapatkan sebuah kereta BMW ni..semuanya hasil dari bonus Toneexcel..sekarang berpendapatan 6 angka...anda bila lagi??

Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..

Muhammad Naim

Bukti seorang anak muda yang masih lagi belajar pun mampu berjaya di Toneexcel. Mula menyertai Toneexcel ketika masih menuntut di UIA. Kini pendapatan beliau di Toneexcel melebihi RM150 ribu setiap bulan.

Ramai lagi yang berjaya ubah kehidupan dengan menggunakan simkad Toneexcel. Rugi kalau masih guna telefon tapi tidak menggunakan simkad Toneexcel. Hanya tukar simkad dan mula perkenalkan simkad Toneexcel ni kepada kawan-kawan dan pengguna telefon kita akan dibayar setiap bulan.

Antara kekuatan program WOW Toneexcel

    • Syarikat adalah kukuh – Prepaid ini di pacu oleh syarikat Tune Talk iaitu sebuah organisasi di dalam kumpulan syarikat Tune Group. Syarikat CELCOM mempunyai 37% saham di dalam syarikat ini. Syarikat pengendali program pula, iaitu Tone Excel Sdn Bhd mempunyai pengalaman luas dalam aktiviti pemasaran rangkaian.
    • Pasaran amat meluas – Prepaid adalah satu produk yang sentiasa digunakan oleh orang ramai. Dengan pengguna prepaid berdaftar di Malaysia berjumlah 27 juta orang, pasarannya adalah amat menakjubkan. Ramai orang yang menggunakan 2-3 talian seorang. Sejak dilancarkan, program ini telah mempunyai hampir 500,000 ahli.
    • Pendapatan pasif lumayan - Imbuhan BONUS RUJUKAN (Menaja) RM20 seorang dan KOMISYEN Top Up antara 6% hingga 13% yang diberikan oleh program ini, walaupun nampak kecil tetapi jika dilakukan secara konsisten untuk jangka panjang ia mampu memberikan pulangan yang lumayan. Walaupun anda tidak lagi agresif mempromosi, pendapatannya adalah berterusan dari kumpulan yang telah anda bina. Selagi mereka menambahnilai Top Up prepaid tersebut, selagi itu anda menerima imbuhannya.
    • Potensi pendapatan tanpa had – Anda boleh merujuk atau menaja orang baru tanpa sebarang had bilangan. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Paling menarik, peserta boleh mempunyai beberapa akaun serenta tertakluk kepada had maksima 10 akaun sahaja.
    • Hak eksklusif pengedaran – Apabila anda menyertai program sebagai ahli, anda secara otomatik boleh menaja rakan baru menyertai anda. Penyertaan tidak boleh dilakukan di kedai-kedai menjual prepaid seperti kebiasaan penjualan Sim Kad prepaid lain yang ada di pasaran.
    • Sistem pengedaran mudah - Sistem affilates online mempromosi laman web sebegini memberikan alternatif kepada mereka yang sedang bekerja kerana ia amat mudah dilakukan. Anda tidak perlu menjual apa-apa produk, sebaliknya hanya mempromosi dan mengajak rakan-rakan anda untuk turut serta dalam program ini. TIADA PENJUALAN! TIADA STOK PRODUK!
    • Kos dalam kemampuan – Jika anda ingin memulakan perniagaan, selalunya kos untuk memulakannya adalah  tinggi, Dalam program ini, anda hanya perlu mengubah rangkaian talipon yang sedia ada ke prepaid Tone Excel WOW. Dengan hanya RM90, anda mendapat segala manfaat selaku pengguna TuneTalk dan manfaat kewangan program ini. Kadar untuk layak dibayar komisyen pula sangat rendah iaitu Top Up RM20 sahaja sebulan. Saya pasti ramai yang Top Up lebih dari itu.
    • Peluang meningkatkan pendapatan – Program ini menyediakan platform untuk anda meningkatkan lagi pendapatan KOMISYEN Top Up. Anda boleh menjadi Junior Centre, ‘Service Center’ yang menawarkan komisyen Top Up secara infiniti (tanpa mengira aras) atau meningkatkan lagi kedudukan dengan menjadi Cawangan Tone Excel.
    • Pengurusan yang pro-aktif - Banyak nilai tambah disertakan dengan program ini. Selain manfaat perlindungan insuran 100K, tebus mata tiket Air Asia, pihak pengurusan juga menjalankan aktiviti sokongan seperti mesyuarat bisnes di pejabat, latihan pembelajaran tentang bisnes ini, majlis pengiktirafan ahli dan cabutan bertuah bagi memberikan dorongan untuk ahlinya berjaya.
    • Penyertaan adalah terbuka - Sesiapa yang berumur 12 tahun keatas boleh menyertai program ini. Bagi orang yang bukan warganegara Malaysia, mereka hanya memerlukan paspot yang sah untuk turut serta. Syaratnya adalah hanya mempunyai akaun bank Malaysia untuk pembayaran bonus dan komisyen.
    • Masa menyebelahi anda - Untuk mendapatkan rakan dalam rangkaian anda, tiada tekanan masa yang dikenakan, Anda hanya bersaing dengan diri anda sendiri. Anda boleh mencari, katakan 10 orang dalam seminggu, anda juga boleh mencari 10 orang tersebut dalam masa 1 bulan atau 2 bulan. Segalanya atas kehendak dan usaha anda.    

Sertai ToneXpress.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda. Mengapa anda mesti menyertai kami di ToneXpress.com , kalau tengok website biasa-biasa saja tak ada apa kelebihan pun??

Sebenarnya ada, kalau website promosi biasa anda tak mendapat apa-apa bayaran atau bonus jika berjaya membuat penajaan tetapi di sini anda akan diBAYAR, ya anda akan dibayar RM10 bagi setiap tajaan anda yang upgrade VIP. Apa maksud upgrade? Maksudnya selepas daftar mereka membuat bayaran yuran RM10 untuk menggunakan website ni.

Dengan kelebihan sistem penajaan jenis "PASS UP" yang digunakan kat sini anda akan dibayar berterusan selagi ada tajaan anda yang upgrade dan anda juga akan mendapat DOWNLINE PERCUMA BERTERUSAN.

 

Cepat daftar dan upgrade untuk mengaktifkan website promosi anda. Hanya pengguna yang telah upgrade sahaja boleh mengiklankan link promosi, melihat ewallet dan senarai tajaan di ToneXpress.com

 

Kat bawah ni pula testimoni mereka yang berjaya membuat penajaan dan juga menjana pendapatan kedua hasil menggunakan website promosi Tonexpress.com.

a

b

shah 

 

  Tunggu Dulu!!!

 

jamin

 Ini Jaminan Kami..

Jika selepas 30 hari menggunakan website promosi Tonexpress.com dengan menggunakan cara-cara yang kami syorkan anda masih juga belum berjaya menaja walaupun seorang downline di Tonexpress.com wang anda RM10 itu akan dikembalikan tanpa apa-apa syarat!!

Jadi apa tungu lagi..risiko anda rugi kini tiada langsung. Klik Daftar Sekarang kat bawah ini untuk memulakan langkah pertama anda bersama kami.

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.


Jangan Lepaskan Peluang Ini !!
 
 

 


 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
tonexpress.com © 2014 | Web Design: Biz1m.com