Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Testimoni     Galeri     Info Syarikat     DAFTAR     FAQ     Berita     Hubungi Admin  
 
Jumlah Ahli : 19367
Ahli VIP : 7458
Pelawat Online : 9
Jumlah Lawatan : 9603548
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
017-6428786
email : nikazmi1970@gmail.com

ID Penaja : aziziyusoff
No Hp : 0136971377
Email : zhur9@yahoo.com
admin ( 1769 )
AzieAdie ( 895 )
toneexcelbiz4u ( 611 )
register ( 515 )
emilttte ( 482 )
mulau2u ( 474 )
zulkhairil ( 261 )
hafizrazali ( 253 )
epuljet ( 182 )
zilelsaif ( 179 )
Reina ( 170 )
sabreehussin ( 151 )
moumou ( 143 )
jjshah ( 125 )
Gaji3xSebulan ( 115 )

kalla :: Thu,22,Jun,2017

Jomjadikaya :: Mon,19,Jun,2017

senyumselalu :: Sun,18,Jun,2017

rikman :: Sat,17,Jun,2017

Jpratlee@gmail.com :: Fri,16,Jun,2017

banKING :: Wed,14,Jun,2017

Silent :: Mon,12,Jun,2017

Nursyarizah :: Wed,07,Jun,2017

kamarul70 :: Sun,04,Jun,2017

zack1285 :: Tue,30,May,2017

lindajade :: Mon,29,May,2017

Norhafizah :: Thu,25,May,2017

hamidahpower :: Sat,20,May,2017

Simkadbergaji :: Sat,20,May,2017

JimmiXzSq :: Fri,19,May,2017

aidil_toneexpress :: Thu,18,May,2017

jamilsharipuddin :: Wed,17,May,2017

Mohdazreen :: Mon,15,May,2017

Suffian23 :: Fri,12,May,2017

Ieyna :: Thu,11,May,2017
:: Mon,01,May,2017 ::
Website Upgrade -

Kini dengan SSL.

SSL

Tak perlu risau lagi untuk daftar di website Tonexpress.

Info-info terbaru akan sentiasa dikemaskini.

:: Wed,23,Nov,2016 ::
Akaun Toneexcel tak aktif -

Kepada ahli Tonexpress yang akaun Toneexcelnya expired tak layak lagi terima komisen dari admin. Semua komisen yg ada secara automatik terbatal. Pastikan akaun Toneexcel masing-masing kekal aktif untuk terus terima bonus dari admin.

Terimakasih. 

:: Sun,10,Jul,2016 ::
Contoh Ayat Iklan -

Kepada pengguna web promosi Tonexpress kalau nak contoh ayat-ayat iklan boleh lihat di page kita https://www.facebook.com/KomunitiToneXpress/notes 

Ada lebih dari 70 contoh ayat yg anda boleh gunakan utk buat promosi. Cuma perlu tukar link web promosi dan no tel sendiri. Contoh ayat ni dah lama admin sediakan. Kalau ada maklumat terbaru boleh edit dulu contohnya harga simkad dan promosi-promosi terbaru.

:: Mon,30,May,2016 ::
Harga simkad terbaru -

Askm dan Salam sejahtera semua,

Untuk makluman harga simkad sekarang RM98.60, jadi siapa yg nak beli simkad kena bank in RM105( simkad,buku,caj pos). Kalau nak upgrade VIP sekali kena tambah lagi RM10.

Harga RM100 dulu dah tak terpakai lagi. Terimakasih

:: Thu,21,May,2015 ::
Formula Terbaru Tuan Mazelan Abas -

FORMULA closing terbaru dari Tuan Mazelan Abas
==================
⭐⭐" Anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan tanpa henti hanya dengan duduk dirumah sahaja"
==================
Perhatikan ayat ni betul2. Setiap frasa ada penerangannya.

⭐"Anda boleh" :
Sesiapa pn boleh. Kerana modalnya sangat rendah. Modal perniagaan bawah Rm100 je! (Jangan terus cakap simcard/program rm90. Confirm dia cakap mahal. Cakap modal perniagaan bawah Rm100!!. Kita ubah perspektif prospek)

⭐"buat duit yang banyak" :
Dalam frasa ni terangkan pasal komisyen t.e. potensi pendapatan. Bisnes plan t.e. duplikasi.

⭐"setiap bulan" :
Terangkan yang prospek akan dibayar setiap bulan. Tunjuk komisyen kita walau pun sedikit. Ia lebih jujur. Mazelan kata jangan tunjuk komisyen dia. Ini bisnes kita. Bangga dangan berape yang kita dapat. Beritahu jugak t.e tak pernah gagal membayar kita setiap bulan.

⭐"tanpa henti" :
Ya betul tanpa henti. Selagi pengguna topup setiap bulan. Maka, tanpa hentilah income kita. Selagi ada duplikasi, memang tak henti2 income kita meningkat.

⭐"hanya dengan duduk dirumah sahaja"
Bila orang dah join, mereka topup dimana2.. ketika tu kita mungkin sedang tidur dirumah, masak, relax2.. tau2 ade jek orang topup. Komisyen masuk sedangkan kita x jual topup! Frasa ni juga untuk yang buat secara on9 dirumah.

Mazelan abas jugak pesan:
🔺jangan terus cerita 8 kelebihan. Jangan mula dengan topup free, insurans, bigpoints dll. Kita mengambil masa yang terlalu lama untuk menarik minat dia. Dah hujung2 baru cerita padal bisness.. ? Jangan!

🔺mula dengan ayat tersebut. Hafal. Tuliskan untuk prospect dan terangkan 1 per 1 frasa ayat tersebut.

🔺semasa terangkan, jangan cakap kita dapat itu, kita dapat ini.. Cakap ANDA. AWAK!! tunjuk diri dia. Tunding jari kepada dia. Baru dia rasa seolah dia dah dapat.

🔺dah cerita pasal bisnes plan, baru boleh tambah kelebihan lain secara ringkas.

=====================
Semoga berkesan untuk kita semua. InsyaAllah. Sharing dengan ikhlas. T. Kasih

:: Wed,31,Dec,2014 ::
Bonus Free Topup -

Salam sejahtera rakan2 semua.
Malam tadi dapat berita daripada management beritahu yang kelebihan topup 30 dapat 40, 50 dapat 70 akan disambung sehingga kesatu tarikh yang belum ditetapkan lagi.

Terima kasih Tone Excel.
Terima Kasih Tune Talk.

Daripada.
Mazelan Abas
0105232047
www.toneexcel.biz

:: Sat,25,Oct,2014 ::
Penukaran Username dan Penaja - Mulai hari ni 25/10/2014 Admin tak akan benarkan lagi pengguna website Tonexpress.com yang sudah upgrade VIP untuk minta tukar username atau upline. Jika berlaku kesilapan daftar di bawah upline yang salah atau merasakan username yang didaftarkan tak bagus sila maklumkan pada Admin SEBELUM proses upgade VIP dilakukan. Ini untuk mengelakkan gangguan ke atas sistem penajaan dlm website jika penukaran dibuat selepas upgrade VIP. Sebelum ini telah berlaku beberapa masalah bila admin bantu betulkan upline atau tukar username dgn membuat pendaftaran baru. Kesannya ada upline yang tak dapat pass up dan ada yg terpass up downline penting yg sepatutnya jadi downline mereka.
:: Wed,24,Sep,2014 ::
Penghantaran Simkad -

Salam..kepada ahli yg bonus sudah cukup RM100 sila maklumkan kepada Admin dengan segera untuk proses penghantaran simkad. Terimakasih

 
 
 

Hacked By ShoursCout

From Owl Squad !


 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
tonexpress.com © 2014 | Web Design: Biz1m.com